diumenge, 30 de juliol del 2017

Tramuntana, de la Caterina Cortès Palmer



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Abril, 2017
DATA COMPRA
21-7-2017
FORMAT
Paper
PREU
15 €
GÈNERE
Narrativa
PÀGINES
241
ISBN
9-788494-504433

Aquest llibre parla de la tornada a casa d'una noia (per la mort del seu pare). A casa es trobarà amb tot el que no havia deixat ben resolt en la seva fugida, i alguns problemes nous. Un diari la portarà a investigar fets del passat llunyà, on no tot és tal com s'havia explicat. Així, podrà tancar les velles ferides i iniciar un futur incert amb noves esperances.

Vaig llegir fa uns anys l'anterior novel·la de na Caterina, Dos dies a Barcelona, i em va agradar. Doncs aquesta segona l'he trobada molt millor, més del meu gust, amb tocs intimistes, amb una mica de gènere negre, amb silencis, amb trames solucionades obertament. Una molt bona novel·la. Potser l'epíleg (no faré spoilers) no m'ha agradat gaire. Trobo que la novel·la quedava bé sense l'epíleg, però suposo que hi haurà a qui agradi. De totes maneres, val la pena llegir-la. Espero que l'autora estigui treballant en alguna altra cosa...


2 comentaris:

  1. Vaig llegir el primer de la Caterina, i segur que acabaré llegint aquest. A més, si dius que és molt millor, doncs amb més motiu.

    ResponElimina