FITXA DEL
LLIBRE
|
|
TÍTOL
|
|
AUTOR
|
|
EDITORIAL
|
|
ANY EDICIÓ
|
Febrer 1994
|
DATA COMPRA
|
1994
|
FORMAT
|
Paper
|
PREU
|
descatalogat, es pot trobar online de 2a mà
|
GÈNERE
|
Divulgació, gastronomia, enologia
|
PÀGINES
|
220
|
ISBN
|
978-84-88591-12-8
|
El llibre explica molt del que s'ha de saber sobre el món del cava, com el tipus de raïm que es fa servir i en quines proporcions, les malalties, com es produeix, els tipus de cava, principals cellers i marques,... Tot un món.
L'he trobat força interessant. Tot i que fa molt de temps que el tinc, no l'havia llegir sencer mai, però havia fet diferents consultes al llarg dels anys. És possible que estigui una mica desfasat en relació amb cellers, marques i gustos, però és una bona obra de consulta si en vols saber una mica més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada