dimecres, 1 d’abril del 2009

Algo pasa con Mary


Algo pasa con Mary és una divertida comèdia dels germans Farrelly, Bobby i Peter, i interpretada per Cameron Diaz, Ben Stiller i Matt Dillon.
Mary és una noia que enamora a tothom, des del noi que la coneix de tota la vida a un detectiu matusser passant per tots els homes que la van coneixent.

Comèdia molt agradable, amb una Cameron Diaz encissadora i amb moments memorables: la Cameron amb el fixador, en Dillon amb el gos, l'Stiller amb la cremallera,...
Per passar una molt bona estona.

There's Something About Mary



4 comentaris:

caterina ha dit...

A mi em sap greu no compartit la teva opinió, Eloy. La vaig veure quan tothom en parlava tant d'aquest film i a mi, concretament, no em va agradar. Darrerament m'ho pens dues vegades abans d'entrar a una sala de cinema a veure comèdies americanes. I el sentit de l'humor cada cop l'entenc menys i que consti que admir en moltes coses als americans però a la cartellera cada cop costa més trobar films bons...

Eloy ha dit...

El sentit de l'humor dels americans és així, i cada vegada fan comèdies pitjors. Però dintre del que no és massa bo, aquesta va destacar bastant.
Evidentment, no podem estar sempre d'acord amb tot ni amb tothom. Quin avorriment de vida si així fóra. ;)

Unknown ha dit...

Pel.lícula molt divertida.Diferent a les comèdies insoportables que normalement fan els americans.Un humor més àcid i més intel.ligent.

Eloy ha dit...

Los Farrelly la van encertar amb aquesta comèdia. Altres no se suporten.