dimecres, 17 de juny del 2009

Cita a ciegas


Cita a ciegas (Blind date) és una comèdia de 1987 de Blake Edwards protagonitzada per Bruce Willis (quan era un actor de comèdies lleugeres), Kim Basinger, John Larroquette i William Daniels. La música, meravellosa, és de Henry Mancini.
Walter és un executiu que porta una vida grisa, només treballant i treballant. Però tot canvia quan ha d'anar a un sopar de la seva empresa i necessita una parella. Nadia sembla meravellosa i Walter és feliç, però no fa cas de les advertències de la seva cunyada ni de Nadia. Aquesta no pot beure perquè es descontrola. I la vida de Walter dóna un gran tomb...

Feia temps que no veia aquest film i la veritat és que encara em fa riure i molt. Té escenes memorables, com la persecució entre David i Walter, el sopar d'empresa, el judici o la nit abans del casament. Si mai l'has vist, és una comèdia agradable, fàcil de veure i que fa riure. Potser és el moment que la vegis. I si ja l'has vist, no passa res per repetir ;)



2 comentaris:

caterina ha dit...

És una pel·lícula que sempre, per un motiu o altra, no l'he vista. Pensava que tampoc seria res de l'altra món. S'ha editat en dvd? Tal volta la cerqui si val la pena, ja que si he d'esperar que la passin a la tv...

Eloy ha dit...

És una comèdia molt simpàtica. L'he vist moltes vegades i sempre em fa riure. EL Bruce Willis de Luz de luna (molt recomanable) i Cita a ciegas sempre m'ha agradat més que quan després ha fet d'heroi (encara que la primera Jungla no està gens malament).
Editada en dvd? Crec que si, però no sé si és fàcil de trobar.
Espero que la puguis trobar i, a més a més, que t'agradi.