dimecres, 26 de maig del 2010

Alicia en el país de las maravillas 3D


Alicia en el país de las maravillas 3D
és un film de Disney, dirigit per Tim Burton i protagonitzat per Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter i Anne Hathaway.
El film, amb moltes influències de l'imaginari de Burton, explica la història d'Alicia, una noieta que entra en un món meravellós on es troba tot un seguit de personatges estranys que l'espantaran alhora que la captivaran. Es veurà embolicada en una guerra pel poder entre dues reines.
És una altra versió del clàssic de Lewis Carroll, aquesta vegada en 3D. La veritat, el film només té dues o tres escenes on les 3D siguin impactants. La major part de la pel·lícula no té cap sentit en 3D. Una presa de pèl i un mal increïble al nas per culpa de les ulleres. Com a primera experiència en moltíssims anys, no està malament, però crec que la pel·lícula no necessitava el 3D. Si fins i tot el trailer de no sé quin film de lluita estava millor fet...

4 comentaris:

jomateixa ha dit...

estavem pensant anar-la a veure aquest cap de setmana, potser que canviem de peli...

Eloy ha dit...

La peli es deixa veure, però les 3D no són gaire necessàries.

caterina ha dit...

El meu primer 3D (i de moment darrer), ha estat amb aquesta pel·li però diuen que se veu millor amb les animacions fetes per ordinador, tal com vaig comprovar amb el tràiler de Shrek que varen fer abans. El film està bé, per passar l'estona, ara que ningú esperi el clàssic de Carroll (això només és una excusa) perquè se decebrà, com me va passar a mi. Burton va fer el ue va voler amb els personatges. És un director que, o m'encanta el que fa o no m'agrada gens, no tenc terme mig amb ell.

Eloy ha dit...

Burton sempre és ell, amb tot el seu imaginari. És una versió força lliure d'Alícia.. Bé, ha fet altres pelis millors, estic segur.