dimarts, 30 d’agost del 2011

El veredicto


El veredicto és un llibre de Michael Connelly publicat per Roca Editorial. Com que no era una novetat, estava rebaixat de 21 a 9,95 €. També es pot trobar en edició de butxaca.
Està protagonitzat per Mickey Haller, l'advocat que ja havia sortit en d'altres llibres de Connelly, per exemple El inocente. A més a més, en un rol secundari, també surt el Harry Bosch, detectiu d'homicidis, protagonista de molts dels llibres de l'autor.
En Haller s'està recuperant de les seves addiccions quan l'hi arriba una altra gran oportunitat. Un advocat a qui coneix, mor assassinat i una jutgessa li passa els casos en els quals estava treballant. Entre aquests casos hi ha un de molt gros.
Una novel·la trepidant, que combina detectius amb judici, la qual cosa no està malament.



5 comentaris:

carina ha dit...

Aquest no l'he llegit, però ara tinc aparcat aquest autor, vaig provant amb autors de thriller que no siguin americans i la cosa canvia molt. És una bona experiència. Per cert, Harry Bosch ja té una edat (va ser excombatent al Vietnam i passa dels seixanta, per cert has llegit El final del tunel?)... no és un noiet, Sean Penn podria ser un bon Harry Bosch?

Eloy ha dit...

Quina és aquesta d'El final del túnel? No em sona.
Faf temps vaig comprar un llibre del Connelly i el tenia enterrat amb d'altres llibres. Fins que el vaig llegir i ara m'ha donat per ell. Però també llegeixo d'altres autors no americans, com escandinaus o catalans (m'agrada l'Andreu Martín, col·laborant o no amb el Jaume Ribera). Però ara estic centrat amb el Connelly xDDDD

Eloy ha dit...

Sí, el Penn m'agrada més com a Harry Bosch. És que la imatge que tinc de l'Eastwood fent de Terry McAleb a Deuda de Sangre no em va agradar. Si fins i tot el Michael Connelly feia moltes referències còmiques a un llibre posterior, ara no recordo quin.

carina ha dit...

Ups, colada,
parlava de memòria, el llibre no és el final del tunel és El Eco negro, m'he confós per lo de les rates del tunel (en referència a la tasca que feien ell i els seus companys al Vietnam. Evidentment també és una novel·la del Connelly. I segona colada, em pensava que també era de la saga del Harry Bosch, Deuda de sangre. Per tant, fetes les aclaracions. Bona ressenya i perdópels lapsus... coses del directe

Eloy ha dit...

Sí, també he llegit El eco negro, és un dels que tinc pendents de fer la ressenya.
No et preocupis per la memòria, jo jugava amb avantatge, perquè me'ls acabo de llegir i la majoria encara els tinc aquí a l'abast. ;)
Ens llegim...