dissabte, 31 de març del 2012

Cinema de març de 2012

  • Indomable. Peli d'acció de Soderbergh, que ja ha deixat de fer grans pel·lícules, amb un bon repartiment, un guió correcte, i Barcelona com a marc de bona part del film, però on la protagonista grinyola. Després vaig saber que la Gina Carano no és actriu sinó lluitadora.



  • Esto es la guerra. Film d'espies, acció, humor i lleument romàntic. La barreja de gèneres no és gran cosa, però com que no esperava molt de la peli, va fer el seu servei i la vaig trobar millor del que esperava.


  • Los idus de marzo. Film polític dirigit pel George Clooney. La idea no està malament, ens mostra el que hi ha darrera del que es veu en una campanya política. Film correcte, amb un bon repartiment, encara que em sembla que ja l'he vist altres vegades. Ryan Gosling, el millor de la pel·licula, crec que sobrevalorada.



  • Al borde del abismo. Un expolicia intenta escapar d'una trampa. Una inspectora que el vol ajudar. Un plà perfecte per demostrar la seva innocència. I força acció. Entretinguda.


  • La cazarrecompensas. Comèdia amb Katherine Heigl, en la que fa el paper menys creïble dels que ha fet. Però quan comença la història, a poc a poc te la creus. Comèdia divertida, en la que a estones rius. Millor del que m'esperava.