dissabte, 26 de juliol del 2014

Eufòria



Eufòria és la tercera novel·la del Xavier Bosch interpretada pel Dani Santana. Està publicada per Proa, dins la col·lecció A tot vent, amb el 608. El seu preu és de 19,50 €. També hi ha edició digital.



La novel·la arrenca a l'hospital on el periodista Dani Santana s'està recuperant lentament d'un intent d'assassinat. Allà coneix al Gratu, un ex-jugador de rugbi, que està en una cadira de rodes. El noi, expert hacker, el ficarà en un cas de despeses molt grans en medicaments que estan fent trontollar el nostre sistema sanitari. A més a més, un home de negocis mexicà arriba per tal de construir un parc temàtic que faci reflotar l'economia. Però realment tot és el que sembla? Els diaris diuen la veritat?

Tercer cas que sembla que tanca la trilogia del Santana, que trobo que va començar amb molta força i ha perdut una mica d'empenta. Tot i que m'agrada la barreja que ha fet el Xavi Bosch entre ficció, realitat i periodisme i ètica periodística al llarg de la trilogia, aquest és el llibre que he trobat més fluix. Em va agradar més Homes d'honor i molt més Se sabrà tot.  I