dijous, 24 de maig del 2018

La mujer de verde, de l'Arnaldur Indridason




FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
2013 (ed. Digital)
DATA COMPRA
Març 2017
FORMAT
Kindle
PREU
1,89 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
352
ISBN
978-84-9056-080-8

La mujer de verde és una novel·la de l'Arnaldur Indridason de la sèrie de l'Erlendur. És la quarta de la sèrie, però com que les dues primeres estan inèdites, podem considerar-la la segona. L'Erlendur i el seu equip han d'investigar l'aparició d'un esquelet d'una dona i reconstruir el que va passar, qui la va matar, per què... Alhora, el protagonista segueix la seva tempestuosa relació amb l'Eva, la seva filla.

M'agrada l'Erlendur i els altres personatges de les novel·les de l'Indridason. La novel·la no té una acció trepidant, però està ben construïda i es llegeix molt bé. A més a més, et porta a moments del passat, com durant la Segona Guerra Mundial i l'establiment de bases nord-americanes a Islàndia, amb la qual cosa hi ha un rerefons històric que la fa més interessant. Continuaré amb la sèrie, que segueix amb La voz.

També en parlen a:


4 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

M'agrada l'autor i estic enamorada del personatge. Excepte Rio Negro ja tinc totes les entregues que s'han traduït, em falten un parell per haver-les llegit totes.

Eloy ha dit...

Jo les estic llegint en ordre (com sempre intento fer, jejeje). Ara estic llegint El hombre del lago. No tinc Hipoternmia i En el abismo. Totes les altres les vaig anar comprant molt barates a Amazon pel Kindle.

Sergi ha dit...

La connexió amb el passat i aquesta investigació reposada són les marques de la casa. Costa una mica acostumar-s'hi, però quan t'hi trobes, penso que són bones històries i força ben escrites. Si el primer que llegeixes ja t'ha agradat, és molt bona notícia. Per cert, que jo també vaig començar amb aquest, però en català. Els següents em van agradar més, però ho atribueixo al que et deia, que ja m'havia acostumat a la manera de fer de l'autor.

Eloy ha dit...

M'agrada molt aquesta manera pausada d'escriure i les connexions entre passat i present, a més a més de les històries personals del protagonista. Una molt bona sèrie.