divendres, 4 de maig del 2018

Venjaré la teva mort, de la Carme Riera



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Març 2018
DATA COMPRA
Abril 2018
FORMAT
Paper
PREU
18,90 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
311
ISBN
9788429776652

L'Elena és una detectiva que treballa per una gran empresa, autònoma a la que encarreguen investigacions d'espionatge industrial o afers de banyes. Llavors, ha de treballar en la possible desaparició d'un home, que finalment ella mateixa troba penjat del sostre d'un apartament de Sitges. La policia tracta el cas com un suïcidi i l'Elena ha de deixar-lo. En aquest moment, la vídua contracta privadament l'Elena per tal que demostri que l'home ha estat assassinat i així poder cobrar l'assegurança. Dit i fet, començarà a tirar del fil, que serà força complicat i farà trontollar la seva vida.

Crec que no havia llegit res de l'autora i m'ha agradat com escriu. Llibre molt entretingut, a estones divertit. Una bona novel·la, regal de Sant Jordi.

També en parlen a:

4 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

No he llegit res d'ella, no sé per què mai m'ha cridat l'atenció...

Ricard Masferrer ha dit...

És una molt bona escriptora. Havia llegit alguns dels seus primers llibres, però després vaig deixar de seguir-la. No es pot llegir tot. No sabia que també tenia novel·la negra.

Eloy ha dit...

Núria: Jo és el primer. Va ser un regal de Sant Jordi i no està malament...
Ricard: Té unes quantes novel·les negres. Aquesta és la darrera que ha escrit. Va sortir abans de Sant Jordi.

Sergi ha dit...

Podria dir el mateix que en Ricard, tret d'això de la novel·la negra, ja que un dels dos o tres títols que vaig llegir d'ella fa un temps era d'aquest gènere. Que no em va acabar de convèncer, per cert. Escriu molt bé, però fa molt que no llegeixo res seu i he de reconèixer que em fa una miqueta de mandra...