dimecres, 22 de juliol del 2020

100 mites de la ciència, del Daniel Closa i Autet



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Novembre 2017 (2a ed)
DATA COMPRA
Juny 2020
FORMAT
Paper
PREU
14,90 €
GÈNERE
Divulgació, ciència
PÀGINES
230
ISBN
9788490346853

El llibre ens explica de forma molt amena i entenedora 100 fets comunament acceptats encara que sense base científica o que comencen amb una errada. Hi ha mites sobre cos, salut i malaltia, menjar, animals (algun ja el coneixia d'un llibre de la mateixa col·lecció que vaig llegir fa poc, 100 curiositats zoològiques), evolució, la Terra, espai, científics, història i conspiracions.

Interessant, entretingut, divulgatiu. L'he trobat molt amè, per anar llegint uns quants mites cada vegada, intercalats amb altres lectures o quan no tens gaire temps per llegir. Val la pena.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

En Closa és un crac de la divulgació per a tots els públics, serveix la ciència en safata a tothom que la vulgui entendre. Amb aquest llibre va 'saltar a la fama', i és que s'ho val. També en el món de la ciència hi ha llegendes urbanes, però els científics treballen amb dades i fets. A poc interès que tinguis en la ciència, és difícil no passar una bona estona llegint-lo.

Eloy ha dit...

Molt d'acord amb tu, Xexu, sobre el Closa. Em declaro fan. Comunica de meravella. Des de ben petit soc curiós de mana i aquest llibre serveix per a això, satisfer la curiositat de les persones. Una molt bona col·lecció. Un molt bon científic. Una manera molt amena d'explicar-se.