dimecres, 16 de setembre del 2020

Successimultani, del Manuel de Pedrolo

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

Successimultani

AUTOR

Manuel de Pedrolo

EDITORIAL

Pagès

ANY EDICIÓ

Maig 2006

DATA COMPRA

Juliol 2020

FORMAT

Paper

PREU

14 €

GÈNERE

Ciència-ficció

PÀGINES

240

ISBN

978-84-9779-396-4


Una noia sap viatjar en el temps, el va aprendre del seu pare. Però només pot anar al passat, ja que el futur encara no existeix i no es pot coincidir amb un mateix al present. Així, coneix un noi i comencen a fer viatges al passat, on amb petits canvis van canviant l'actualitat.

Un llibre molt bo. Amb una idea interessant, la dels viatges al passat per tal de canviar el present, ple de paradoxes (que els protagonistes veuen a cada moment), humor, sexe, amor, alhora que reflecteix la seva època. Una lectura per gaudir. I segueixo descobrint Pedrolo...

També en parlen a:


2 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres! Aquest llibre fa molt que el tinc apuntat per adquirir, però no el trobava enlloc. No sabia que l'havia publicat Pagès! Doncs el demanaré perquè me'l portin, probablement ja de cara a l'any que ve. El pintes ben interessant, i t'agraeixo que m'hagis donat la pista per trobar-lo finalment!

Eloy ha dit...

Si que l'he trobat interessant, Xexu. Sempre m'han agradat els llibres i pelis que parlen dels viatges en el temps. M'alegro que el petit comentari que faig et sigui útil.