dissabte, 8 de maig del 2021

Ara direu que estic boig, de l'Andreu Martín

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

Ara direu que estic boig

AUTOR

Andreu Martín

EDITORIAL

Alrevés (Crims.cat, 56)

ANY EDICIÓ

Gener 2021

DATA COMPRA

Gener 2021

FORMAT

Paper

PREU

20 €

GÈNERE

Negre

PÀGINES

232

ISBN

978-84-17847-80-7


Novel·la negra, estranya, que es mou entre el món de la bogeria, les al·lucinacions, la imaginació i els somnis, on el protagonista, un dibuixant de còmic, a qui tothom pren per boig, és acusat d'homicidi. Llavors, ell intentarà demostrar o potser demostrar-se que realment va matar la seva veïna, o potser no.

Tot i que no és la novel·la que més m'ha agradat del mestre, la trobo molt interessant com a experiment literari. És de lectura àgil i la pots acabar de llegir molt ràpidament. A més a més, el personatge promet, potser amb una mica menys de bogeria, o potser no. I, com a plus, tenim de secundari al Santamaria, protagonista de dues novel·les també publicades a la col·lecció (L'Harem del Tibidabo i La favorita de l'Harem).


També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Una novel·la estranya per ser de Martín, certament. Potser si fos d'en Llort no m'hauriasoprès tant. No, tampoc no serà de les meves preferides del mestre, per mi aquest personatge ja es pot quedar en un calaix. Però que surti en Santamarta sí que té la seva gràcia.

Eloy ha dit...

Doncs esperem més del Santamarta ;)