diumenge, 9 de desembre del 2007

Connery és Bond o Bond és Connery?




Doncs clarament, el millor James Bond és Sean Connery. Potser perquè va ser el primer. Potser perquè va ser el més cínic. Potser les pel·lícules tenien millors guions. No sé exactament quin és el motiu o si hi ha uns quants. Però els altres no li fan ni una mica d'ombra.
Els altres? Doncs senzillament no existeixen. George Lazenby el breu. David Niven en una paròdia. Roger Moore? Uffffffffff. Timothy Dalton, massa fred. Pierce Brosnan amb possibilitats, però la sèrie Bond anava cap avall. Daniel Craig? Potser serà un bon 007. Està per veure.
Aquí teniu el llistat de tota la sèrie, inspirada en el personatge amb llicència per a matar que va crear Ian Fleming.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo diria que Bond és Connery, però Connery no és Bond. És molt més. És Fra Guillem de Baskerville a "El nom de la rosa". És Ricard Cor de Lleó a "Robin Hood". És el Doctor Jones, pare d'Indiana Jones. És molt més que Bond.

Eloy ha dit...

Però no em negaràs que l'ha marcat Bond. I dels altres personatges potser si em quedo amb Fra Guillem. I també amb Mark, de "Marnie La Ladrona". Però inoblidable com a Bond, jejeje ;)

Caterina Cortès ha dit...

Totalment d'acord amb els resultats de l'enquesta. Molt possiblemente, Connery sigui el millor Bond fins al moment.
Per cert, ja tinc ganes que comentis el llibre trece rosas rojas. El vaig comprar l'altra dia :D

Eloy ha dit...

Doncs coincidim tots pràcticament.
En quant al llibre, ara he tornat a la literatura per adults. Aquest em costarà més de llegir. És dens. Però de moment el trobo molt interessant.