dissabte, 21 de juny del 2008

Sexo en Nueva York (Sex and the City)

Ja s'ha estrenat la pel·lícula més esperada de l'any. Ja hem pogut veure Sexo en Nueva York ( o Sex and the City).
La pel·lícula és la continuació de les aventures de les quatre protagonistes de la sèrie d'HBO que durant 6 anys ens va encantar.
La veritat no és tan brillant com molts dels capítols de la sèrie, però no està malament, entreté, és divertida. Val la pena veure les aventures de les quatre noies i la ciutat de Nova York.
Aconseguirà Carrie casar-se amb el seu Sr. Big, el seu nòvio durant tan de temps? I què passarà amb les vides de Charlotte, Miranda i Samantha? Si vols conèixer aquests i d'altres interrogants, no et perdis el film protagonitzat per Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi en conjunt em va agradar i vaig trobar que estava a l'alçada de la sèrie, però el final no em va matar gaire. El vaig trobar massa "peliculero" estil Hollywood. Per acabar les coses quasi bé igual que al darrer capítol de la sèrie, calia fer pel·lícula? I que una sèrie en que el missatge que volia donar era que sent solter també pots ser feliç, precisament per això, el final no em va xocar. AL final sempre acaba sent el mateix. I si no s'aconsegueix el que elles, he de llegir que el missatge és que et pots suïcidar perquè seràs un/a desgraciat/ada? No sé si entens el que vull dir però trobo que el missatge final és bastant contradictori amb lo que era el conjunt de la sèrie :(

Eloy ha dit...

Si que ho veig tal com tu. La sèrie la darrera temporada va ser una mica més fluixa i quan l'han passada a la pantalla gran doncs han hagut d'adequar-la als gustos de Hollywood. Però era d'esperar això, els finals al cinema han d'ésser feliços. I no ho entenc, preferixo finals amargs o simplement oberts. Són molt millors.
Però com a mínim ens ho hem passat bé? Tu creus que hi haurà segona part? Podem fer-hi apostes.

Anònim ha dit...

M'encanta aquesta sèrie però he de dir que la pel·lícula em feia certa por quan vaig sentir que es filmava. Em va tranquil·litzar el fet que no tan sols els actors i actrius serien els mateixos sinó l'equip que hi havia al darrera. Una segona part... Espero que no i això que tinc ganes de més però passo pena de que l'acabin pifiant per voler aprofitar l'èxit. Si fan una segona part, no hagués estat millor fer una sèptima temporada encara que haguessin estat 10 capítols?
A mi també m'agraden més els finals oberts que no pas tancats. Són més reals i a la vida els finals sempre són oberts, no?
Salutacions! ;)

Eloy ha dit...

Totalment d'acord en els finals oberts.
I potser hauria estat bé una darrera setena temporada curta que anar allargant amb pel·lícules. Però la imaginació a Hollywood cada dia és més petita.
Si Stallone ha fet Rambos i Rockys mil anys després, qui sap si no tornarem a tenir Las chicas de oro a Nova York? ;)