dilluns, 21 de juliol de 2008

Bruce és brutal i The E Street Band, molt més


Per fi, després de mesos de tenir les entrades vam veure el concert del Boss i la seva banda. L'ambient al Camp Nou ahir diumenge 20 de juliol era fantàstic, tot i que el públic ens vam impacientar pel retard de 40 minuts sobre l'hora prevista.
El concert va ser meravellós. Tots sabíem que era el darrer de la gira a Europa i Bruce Springsteen and The E Street Band van donar el millor.
I la gent que hi érem al Camp Nou, també. El repertori va canviar moltíssim del que van tocar el dia d'abans, potser la meitat de les cançons o més no les havien tocat la nit anterior. Amb cançons dels anys 70, dels seus primers discos, va anar passant la primera part de l'actuació.

Al mig les cançons que han tocat pràcticament a tot arreu, The rising, Last to die, Long walk home i Badlans. I per acabar l'apoteosi per completar 3 hores exactes de show.
Artistes brutals aquests nois pels quals no sembla que passin els anys. Músics exemplars, Clarence, Steve, Roy, Nils i tots els altres. Molt emocionant tot.

I com a tota aquesta gira, Bruce ha tornat a ser accessible pel públic, que el podia tocar i demanar-li cançons. Fins i tot amb mitjans electrònics li van demanar Goin' down.
Un gran repàs a tota la seva discografia.
L'espectacle de llums i les dues pantalles gegants, perfectes. El pitjor del show per mi va ser el so. No sé si era el lloc de la 2a graderia on érem o què, però se sentia força malament. Molts vats, però poca qualitat. Una llàstima.
També els problemes de transport. Com que era diumenge el transport públic de sortida de Barcelona a partir de la 1 de la nit és impossible. Evidentment vam optar pel cotxe, però per sortir de l'aparcament, gairebé una hora. I sort que la Guàrdia Urbana feia la seva tasca a la Diagonal, que si no,...
Però no és amb el que em quedo del concert. Em quedo amb la relació especial entre aquest artista i aquesta ciutat que tant l'estima des d'allà el llunyà 1981. Nosaltres també t'estimem Bruce i esperem poder-te veure molt aviat.

No et perdis aquesta pàgina sobre tot allò que envolta la gira i notícies sobre Bruce.
I per acabar el Twist and shout apoteòsic amb la seva família i els fills dels altres músics.


6 comentaris:

caterina ha dit...

Tinc amics que des de Mallorca hi varen anar al concert d'ahir :D

Eloy ha dit...

Fantàstic concert. I ple de gom a gom. Hi havia gent de tot arreu.

Jordi ha dit...

Ara li passaré a l'Alba a veure que diu. Hi va anar i ha tornat massa exitada amb en Bruce...

Eloy ha dit...

jejejeje
competència?

alba ha dit...

No hi ha mai un massa per al Bruce, el Bruce és.... mmm és.... és el Bruce, que dir d'ell que encara no s'hagi dit i que tots els que sabeu apreciar-lo no tingueu en ment?

Res que aquesta vegada com totes ha estat indescriptible, i espero tornar-me a quedar sense paraules ben aviat!

Eloy ha dit...

Jo vull tornar a repetir, quan abans millor