dimarts, 30 de setembre del 2008

Único testigo

Único testigo (Witness) és una pel·lícula de 1985 dirigida per Peter Weir i interpretada per Harrison Ford, Kelly McGillis, Josef Sommer, Lukas Haas i Alexander Godunov.
Explica la història d'un nen amish que és testimoni d'un assassinat. El policia que investiga el cas es veu involucrat en una trama de corrupció i és ferit. Arriba a l'aldea dels amish i comença a valorar la manera de viure d'aquesta gent tan diferent a ell, alhora que comença a estimar-se Rachel i el nen. Els corruptes el van a buscar i haurà de lluitar per protegir la gent que tant l'ha ajudat.
Bon thriller d'intriga que va tenir 8 nominacions als Oscar i va aconseguir l'estatueta al millor guió original i al millor muntatge.

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Aquesta pel·lícula és un clàssic!! Recordo quan la van donar fa molt de temps per Tele5!!

Ah!! Bona la cançó que has posat!! M'agrada molt!! I la pel·lícula a la que fa de banda sonora és molt bona també. Queda't al meu costat, es diu? I molt trista a la vegada. Crec que vaig plorar!! No és de la Julia Roberts?

Eloy ha dit...

No no la Júlia no surt en aquesta, és la Kelly McGillis.
La banda sonora si que és bona, de veritat.

Jordi ha dit...

Ah!! Sóc un auténtic incult de cinema i tinc daltonisme en versió actors/actrius...

Eloy ha dit...

jejejeje
no serà tant

Anònim ha dit...

Hola!
Sí que és tot un clàssic. Llàstima que estigui interpretada per Harrison Ford, un mal actor (o això crec jo). Sempre fa la mateixa cara, de pomes agres!
Salutacions
Sílvia