diumenge, 12 d’octubre del 2008

Asesinato justo

Asesinato justo és una pel·lícula dirigida per Jon Avnet i protagonitzada per Robert de Niro, Al Pacino, Curtis Jackson, John Leguizamo i Carla Gugino.
El film és un thriller que abusa del flash back, en el que dos policies veterans han d'investigar els crims que comet un assassí en sèrie, que podria ser un policia o antic policia.
És una pel·lícula força avorrida, amb un argument que no s'aguanta, un guió que va a salts i que arriba a confondre i un final previsible malgrat el gir del guió intenti convertir-lo en sorpresa.
Només val la pena veure-la per gaudir dels dos protagonistes, però que difícil deu ser envellir si has d'agafar aquestes pel·lícules.

3 comentaris:

IceXavi ha dit...

Hola Eloy!

Sóc en Xavi Carvajal, navegant per les webs del cole i els blocs recordant el curs passat, he trobat el teu blog i del Ricard, quina ilusió!! Com us va aquest curs?? Jo vaig començar a treballar la setmana passada, així que porto poquet...

La setmana vinent miraré de fer una visita al cole!

Fins aviat!

Xavi

Eloy ha dit...

Hola Xavi, quan vulguis ets benvingut. ;)
On estàs aquest curs?

IceXavi ha dit...

Vaig començar el 2 d'octubre a Viladecavalls amb primària i ara estic des del dia 7 al CAR de Sant Cugat amb els cicles formatius de grau superior. I la veritat que estic molt content però només són 15 dies aquesta substitució...
La setmana vinent miraré de passar pel cole!! ;)