dimarts, 24 de febrer de 2009

The wrestler ( El luchador )The wrestler és un film de 2008 dirigit per Darren Aronofsky i interpretar per Mickey Rourke, Marisa Tomei i Evan Rachel Wood.
Va tenir dues nominacions als Oscar, millor actor, Rourke, i millor actriu secundària, Tomei.

Un lluitador de wrestling, fa espectacles de molt baixa categoria. Després d'un combat molt dur té un infart i ha de retirar-se. Llavors busca posar en ordre una vida que ha estat molt desordenada. Intenta guanyar-se de nou a la seva filla, intenta trobar l'amor d'una stripper i intenta treballar en una feina normal. Però res li sortirà bé i haurà de tornar al ring, a un darrer combat, a l'únic lloc on ell se sent bé.

Molt bé Marisa Tomei. Rourke en el seu paper, fent de Rourke. Gran banda sonora, amb molt de metall i The wrestler de Bruce Springsteen amb els crèdits.

El luchador, con Mickey Rourke - trailer español5 comentaris:

Jordi ha dit...

Quan era petit, m'encantava veure els combats de lluita lliure per la televisió. Ara que sóc gran, però, i que he descobert que els segueixen donant, els segueixo veient... quan el capítol que posen dels Simpsons ja l'he vist set vegades.

LOLA ha dit...

Bona pel.lícula,el guió i el muntatge estan molt bé.La música genial.Mickey en su tònica,ell mateix!!

Eloy ha dit...

Jordi, a mi no m'han agradat molt mai, però havia vist alguns del Hulk Hogan.
Lola, totalment d'acord. Rourke fent el que fa sempre.

LOLA ha dit...

L´actuació de Mickey Rourke és pot comparar a la de Burt Lancaster a "Athlantic City" per l´ambient decadent i la sensació de fracàs.
En Rourke i la Tomey ens dónen una lliçó de bon cinema.
Com pots comprovar és un comentari pirata jeje!!

Eloy ha dit...

Ui, aquí ha escrit una altra persona, jejeje. Cunyaaaaaaaaa.