dijous, 23 de juliol del 2009

La reina en el palacio de las corrientes de aire

La reina en el palacio de las corrientes de aire és el tercer i darrer llibre de la trilogia Millennium, escrita per Stieg Larsson i publicada per Destino, amb un preu d'uns 22,50 €.
En aquesta novel·la se'ns revela tot allò que no havia quedat finalitzat a La chica que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina i tot té sentit. Els misteris es resolen i la vida de tots queda clarificada.
Tot i que el principi del llibre em va avorrir una mica, poc després agafa el ritme habitual de la trilogia i et fa llegir cada cop més i més fins arribar al The end. Un bon llibre que tanca una gran trilogia. Trobaré a faltar a en Blomkvist i na Salander.

4 comentaris:

caterina ha dit...

M'han dit que a partir de la pàgina 200 la cosa s'anima. Encara no hi he arribat però he de reconèixer que de moment m'està costant una mica enganxar-m'hi i agafar el ritme que agaf amb la lectura quan un llibre m'absorbeix. De totes maneres això mateix em va passar amb el segon i després a partir de la 200, amb menys d'una setmana el vaig acabar :)
Quina pena que tot quedi aquí!

Eloy ha dit...

En efecte, s'anima a partir de la 200 o així. Jo vaig pensar que aquest llibre no s'assemblava gaire als altres dos, com si no l'hagués escrit el Larsson. Però després segueix amb la intriga habitual que et fa volar.
Haurem de buscar una altra trilogia ;)

Montse Escoi i Martínez ha dit...

Jo l'he acabat de llegir i l'he trobat fantàstic. Ara bé, m'ha semblat que hi havia massa personatges i amb noms molt semblants que costava seguir el final. Però també és cert que al final queda tot molt clar i com els altres dos llibres, els he trobat molt xulos.

Eloy ha dit...

Si, Montse, hi havia molts personatges, però tot s'anava lligant a poc a poc i al final quedava ben arreglat.
Haurem de buscar llibres nous que ens agradin tant com aquests de'n Larsson.