dilluns, 12 d’octubre del 2009

El secreto de sus ojos


El secreto de sus ojos és una pel·lícula de Juan José Campanella basada en la novel·la La pregunta de sus ojos d'Eduardo Sacheri. Està protagonitzada per Ricardo Darín, Soledad Villamil, Pablo Rago, Javier Godino i Guillermo Francella.
Explica la història d'un crim antic que es va quedar sense resoldre, que havia obsessionat a un funcionari judicial i que anys més tard, jubilat, es decideix a tornar a buscar les respostes del cas.
La trama detectivesca és molt interessant, la història romàntica mai aconseguida és molt correcta, els actors estan força bé i el guió és molt bo. Una gran pel·lícula que no et pots deixar passar.



4 comentaris:

caterina ha dit...

No feia comptes anar-la a veure (i això que m'agrada Darín com a actor i els seus films) per allò que me pensava que era desagradable pel que he vist al tràiler (ho és?) Però m'han dit que és una meravella, una gran pel·lícula, més el que dius, crec que al final m'anirmaré :)

Eloy ha dit...

Val la pena veure-la. En Darín, fantàtic com sempre.

Unknown ha dit...

Gran pel.lícula,és un film molt tendre però cursi,parla de temes durs però amb una sutilisa genial.Els personatges fantàstics.L'escena de l'ascensor sublim.

Eloy ha dit...

Molt bona pel·lícula, en efecte.