dijous, 28 de gener de 2010

El principito


El principito és un llibre d'Antoine de Saint-Exupéry publicat per Salamandra. L'edició de butxaca té un preu de 5,95 €.
El llibre explica la trobada entre un aviador perdut al Sahara i un petit príncep i les converses entre tots dos després que el príncep deixés el seu planeta per viatjar per l'univers.
Encara que pugui semblar un llibre molt infantil, no ho és, ja que parla sobre l'amistat, l'amor, les persones sàbies i els estúpids entre d'altres temes. Meravellosa història amb uns dibuixos molt macos del mateix autor. És un llibre molt bo per llegir-lo, tant en català com en castellà. Fins i tot el podríem llegir en molts més idiomes, ja que ha estat traduït a més de 180 llengües o dialectes diferents.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi there!
I would like to burn a theme at this forum. There is such a nicey, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of financial piramyde, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.

For several years , I earn money with the help of these programs.
I don't have problems with money now, but there are heights that must be conquered . I get now up to 2G a day , and my first investment was 500 dollars only.
Right now, I'm very close at catching at last a guaranteed variant to make a sharp rise . Turn to my blog to get additional info.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]