divendres, 3 de juny de 2011

INDIGNAT AMB L'ATRI


Normalment no faig servir el bloc per protestar, però avui si que ho faig. Estic indignat. Per molts motius, però avui només parlaré d'un.

Fa un parell de dies van començar a arribar-nos un missatge amenaçador per diferents camins. Contingut del missatge? Si abans del 6 de juny no has mirat si a l'espai del portal ATRI hi surt el DC del teu compte corrent, pots no cobrar la nòmina del mes de juny (per cert, mireu l'horari del portal).


La meva primera impressió va ser que es tractava d'una d'aquelles cadenes que arriben que et diuen que si no.... et passarà... Notava la preocupació dels meus companys i companyes. No sé què és l'ATRI, no he entrat mai, no recordo la contrasenya, sembla que no funciona amb el firefox,...

Ahir vaig intentar entrar al famós portal, fill del nostre "estimat" ÈPOCA i tenia problemes amb la contrasenya o l'usuari, o el generador de contrasenyes. Em vaig preocupar també. I si no podia mirar el p... DC, no el tenia i no cobrava? Ai, ai, ai.

Avui, però, he pogut entrar. M'he "coronat". I he respirat tranquil. El DC era al seu lloc, on havia de ser. Quin descans!!!! Per si no ho sabeu, el DC és un codi matemàtic que es calcula amb una fórmula. Navegant per internet hi ha informació sobre el tema. Ningú es podia ocupar del tema abans de saturar el portal amb moltes peticions de servei al mateix moment?

PERÒ, trobo intolerable que en l'era de la informàtica arribin les notícies així, boca-orella, missatges que venen sense firma, a través de segones o terceres persones. Un missatge important ha d'arribar de forma important. Un assumpte important ha de ser difós de manera important i deixant un termini suficient.

AIXÍ, la primera pensada és que trobo que hi ha personal incompetent en la nostra Administració. I això perquè no vull pensar malament. Imaginem que alguns no troben o posen aquest DC al seu lloc i no cobren la nòmina del juny (paga extra inclosa). Durant uns dies, hi haurà qui s'estalviarà alguns sous o podrà jugar amb els diners de molts treballadors públics. Hi hauria algú content?

DEMANO, a qui correspongui, que difongui el missatge pels canals necessaris per tal que arribi a tothom, que expliqui perquè passa això ARA mateix i que DIMITEIXI qui calgui perquè ha demostrat poca competència informant els treballadors (continuo esperant que només hagi estat això).

UN INDIGNAT QUE NO ÉS UN RASTAFLAUTA5 comentaris:

Sunsi ha dit...

Tens tota la raó! Jo encara no ho he mirat, però com no hi siguin els digits és per preguntar-se, a què ve ara tot això? si fa quatre dies vam cobrar, què ha canviat?

Eloy ha dit...

A mi el que em molesta més és la desinformació.

Yo :P ha dit...

Suposo que és ser un malpensant però personalment crec que es tracta d'aixó... entre la gent que no s'enteri (pensem en la quantitat de persones grans a què les noves tecnologies no li passen), la gent que no ho pugui canviar (hi ha límit de temps) i un llarg etcètera, tindrem al final una bona quantitat de calès que podran fer servir pel que vulguin... i el mes que ve ja es veurà. És una vergonya! I a més, conec prou informàtics com per a saber que una "errada" així és impossible, o sigui... que és preparada (o no es fa servir ni un euro en manteniment de les dades, que també és greu)

Ricard Masferrer ha dit...

Jo no penso moure un dit al respecte, si no rebo una informació oficial. Crec que és una moguda incomprensible. I si hi ha aquest problema abans d'esmenar l'errada vull informació oficial, no aquesta mena de "rumors" que corren boca-orella o a través de la xarxa. Si no cobro quan toqui, reclamaré i punt.

Eloy ha dit...

Tant de bo tots haguéssim fet el mateix. Llàstima que juguen amb el fet que hi ha gent que té pagaments i si no cobra un mes està fotut.