diumenge, 10 de juliol de 2011

Darrer cinema vist

Les darreres pel·lícules vistes han estat les següents:

Cisne negro. Bona pel·lícula dirigida per Darren Aranofsky. Natalie Portman està genial, més actriu cada film que fa. Inquietant Mila Kunis. Va ser nominada a cinc categories dels Oscar d'enguany. Només Natalie Portman el va guanyar. Val la pena veure-la.

Sin límites
. Film de Neil Burger protagonitzat per Bradley Cooper en el paper d'un escriptor que pren una droga per recuperar la creativitat i amb Robert de Niro com a magnat sense escrúpols. Pel·lícula correcta.

El inocente
. Film de Brad Furman protagonitzat per Matthew McConaughey, Marisa Tomei i Ryan Phillippe entre d'altres. Està basat en la novel·la del mateix nom de Michael Connelly. L'advocat Mickey Haller creu que ha trobat el client perfecte, ric i innocent, però no tot serà tan fàcil. El protagonista, després de fer molts tombs, sembla correcte en una pel·lícula sòbria.

Midnight in Paris. Darrer film de Woody Allen. Interpretat per Rachel McAdams, Owen Wilson i Marion Cotillard entre d'altres. Una parella, a punt de casar-se, va a París a passar uns dies. Allà el nuvi es veurà atrapat per la màgia de la ciutat i viatjarà en el temps, on coneixerà interessants personatges. Trobarà la inspiració i l'amor, però no és del tot feliç en el París de la Belle Epoque i tornarà al present. Però res ja no serà igual. Com sempre, Allen ens ofereix una bona pel·lícula. Potser no és la millor, però el seu cinema sempre em diu alguna cosa.

Sin identidad
. Film dirigit per Jaume Collet-Serra interpretat per Liam Neeson i Diane Kruger. Un home va a un congrés a Berlín, té un accident de cotxe i quan desperta, descobreix que la seva dona està amb un altre que es fa passar per ell. Perdut, sense identitat, tractarà de recuperar la seva vida, amb l'ajut d'una dona misteriosa. Pel·lícula correcta, poc original, amb un guió fluix a estones.

X-Men, primera generación. Dirigida per Matthew Vaughn i protagonitzada per James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon i January Jones. Els mutants en els seus inicis, explicant com va començar tot. Pel·lícula entretinguda, apta per tothom i sobretot per amants dels superherois Marvel.
3 comentaris:

jomateixa ha dit...

Doncs si que veus cinema...
(enveja...jeje)

Eloy ha dit...

Intento veure una cada setmana (alguna setmana és impossible). Ara a l'estiu, de vegades, més d'una.

Laia 5éB ha dit...

He vist cisne negro, la noia acaba boja.Però en realitat,esta molt bé.