dissabte, 10 de març del 2012

Homes d'honor


Homes d'honor és la segona novel·la llarga del Xavier Bosch. Està publicada per Proa dins la col·lecció A tot vent. El seu preu és d'uns 19 €.
En aquesta novel·la, el protagonista torna a ser el Dani Santana, periodista d'investigació, que es veu dins de tres afers, una entrevista amb una dona perseguida per la màfia, l'incendi del Liceu i els secrets del pare de l'alcalde, heroi durant la Guerra Civil. A poc a poc, els tres problemes es van lligant entre si, per acabar inesperadament.
Al principi em va costar entrar en la novel·la, però de seguida t'enganxa i fa que no puguis parar de llegir. Tanmateix, prefereixo la primera, Se sabrà tot.


6 comentaris:

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Bon comentari.

Eloy ha dit...

Gràcies i benvingut al bloc (o com a mínim als comentaris).

jomateixa ha dit...

a mi la primera em va semblar una mica fluixa, potser perquè n'havien fet tanta publicitat m'esperava més.
encara no he decidit si llegiré també aquesta segona...

Eloy ha dit...

Doncs a mi em va agradar més la primera. Per tant, si la primera no et va agradar, jejeje, crec que ja pots decidir què fer.

carina ha dit...

M'ha agradat la teva ressenya però no m'ha agradat la novel·la, ni la primera tampoc, crec que narrativament parlant és molt fluix, suposo que funciona periodísticament, però com a narrador no se n'acaba de sortir, les històries per l'altra banda no tenen res d'especial. Una abraçada

Eloy ha dit...

Crec que aquesta segona novel·la tenia possibilitats, però no acaba de trenar bé les històries.
De totes maneres, m'ho vaig passar bé llegint-la.