diumenge, 1 de juliol del 2012

Ja sóc propietari

Doncs després de tota una vida d'esquivar la compra d'un habitatge, ara sóc propietari d'un immoble.

El Periódico, a la seva edició d'ahir 30 de juny, informava de la notícia. La Generalitat ha venut un immoble al Fons de Pensions dels seus funcionaris, gestionat per Vidacaixa de La Caixa (tu ets l'estrella, parlem-ne?).

Suposo que tot és molt legal, però com a mínim fa pudor que la Generalitat vengui un immoble seu a un fons de pensions dels seus treballadors per 14,5 milions alhora que serà allà com a inquilina durant els propers 15 anys, pagant 1,1 milions d'€ l'any. 

Quin benefici obtè la Generalitat amb aquesta venda? On es traslladaran la Direcció General de Medi Natural i l'Agència de Residus d'aquí a 15 anys? Quin cost tindrà això? Són fugides cap endavant del "nostre" govern? Com recuperarà el fons de pensions els diners invertits en aquest immoble? Hi ha alguna garantia? Aquestes i d'altres preguntes que se'm queden pel cap no crec que tinguin resposta enlloc.

3 comentaris:

Ricard Masferrer ha dit...

Em costa d'entendre. Quines coses més estranyes. No entenc quin benefici en treu ni la Generalitat i el nostre fons de Pensions. Ja sé que darrerament no entenc res.

jomateixa ha dit...

jo ja fa dies que no entenc res. Suposo que això juga al seu favor. si ens tenen ben confosos continuarant fent el que volen.

Eloy ha dit...

Ja en som molts...