dilluns, 13 de maig del 2013

Perdida

Perdida és la tercera novel·la de la Gillian Flynn. Està publicada per Roja & Negra i val uns 18 €. També disponible en català i ebook.
La novel·la comença amb el cinquè aniversari d'un matrimoni, les expectatives del dia per part d'ella i per part d'ell i la desaparició d'ella. A poc a poc, el marit es convertirà en el principal sospitòs.
El llibre està estructurat en tres parts explicades capítol a capítol de forma alterna, una vegada ella, una altra ell. Original, difícil i molt ben narrat. Tant el punt de vista masculí com el femení queden ben explicats. Al llarg de la novel·la anirem canviant de parer, en relació al que ha passat, potser més d'un cop.
Una gran novel·la, d'aquelles que no pots parar de llegir ni un moment, que desitges llegir una mica més i més i més, i que s'acaba convertint en un vici... fins el moment del fi. Totalment recomanable, del millor del gènere negre que he llegit d'autors moderns.

1 comentari:

caterina ha dit...

A n'aquesta novel·la li tenc moltes ganes!!! Darrerament torn a llegir molta novel·la negra. Prenc nota de la recomanació! :)