dissabte, 31 d’octubre de 2015

Cuentas pendientesCuentas pendientes és una novel·la de la Susana Hernández, publicada per Alrevés. El seu preu és de 17 €.

Aquest és el tercer cas de la subinspectora de policia Rebeca Santana. Els altres dos van ser Curvas peligrosas i Contra las cuerdas, que vaig devorar. La protagonista i la seva companya, la Míriam Vázquez, han d'investigar una xarxa de tràfic de menors, als qui obliguen a mantenir relacions alhora que són gravats. El descobriment del cadàver d'un dels nens desapareguts fa que les dues protagonistes s'enfrontin a un complex cas amb connexions a d'altres més antics. Alhora, la mare de la Rebeca ha desaparegut i la parella de la subinspectora té un difícil cas, amb amenaces si el tira endavant.

Un llibre que m'ha agradat molt. Té un ritme fantàstic, amb un tema dur molt ben tractat. Amb una Rebeca més madura, més definida, menys fresca, però que guanya molt de protagonisme a la novel·la, deixant, a poc a poc, una mica de banda a la Míriam, per centrar-se més en una de les dues policies.

Per cert, amb aquest mateix títol, existeix una novel·la de Juan Madrid.

Altres llocs on parlen de la novel·la: