dilluns, 14 de desembre del 2015

Lo que no te mata te hace más fuerte



Lo que no te mata te hace más fuerte és una novel·la del David Lagercrantz publicada per Círculo de Lectores sota llicència de Planeta. El preu és de 19,95 €.

En aquest llibre, el Mikael Blomkvist està en crisi. Fa temps que no troba una bona història. A més a més, un grup inversor ha entrat a la revista Millenium i vol fer canvis. Llavors, coneix a un professor especialitzat en intel·ligència artificial. Per una altra banda, Lisbeth Salander també sembla estar relacionada amb aquest professor. Així, en Blomkvist es veurà atrapat i haurà de posar-se a investigar.

Quarta novel·la de la sèrie Millennium, aquesta no escrita per Stieg Larsson. L'autor del llibre, el va acabar a partir del manuscrit sense acabar del Larsson. Va ser molt polèmica la lluita entre la dona i la família de l'autor de la saga. 

No sé si és moral o no, agafar uns personatges molt creïbles i escriure noves històries després de la mort de l'autor. El que si sé es que el llibre és correcte i hauria sigut una llàstima que no es publiqués. Sembla que hi haurà dues novel·les més. La polèmica continuarà...

També en parlen a:

Els llibres del celler.
La cueva del erizo.
El que llegeixo.
La cultura no val res.
Paranoia 68.

2 comentaris:

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Jo també el vaig ressenyar en el blog. Però ara penso que si hi ha previstes dues novel·les més, es podria prostituir la idea original que tenia l'Stieg Larsson quan va idear la seva obra. El quart llibre està bé que hagi vist finalment la llum, però allargar-ho més... no em convenç.

Eloy ha dit...

Veurem què passa finalment. Els personatges són tan bons que no mereixen morir. Als còmics canvien molt guionistes i dibuixants i hi ha opinions de tot tipus...