diumenge, 27 de març del 2016

Quaderns



Quaderns és una novel·la de la Ramona Solé, publicada per Llibres del Delicte, amb el número 16 de la col·lecció policíaca. El seu preu és de 15,95 €.

Una escriptora en crisi va a passar una temporada a un petit poble de Lleida. No surt de casa i gairebé no té contacte amb la gent. Només es relaciona amb una família que hi viu a tocar d'ella i, sobretot, amb dues nenes. Aquestes porten un temps apuntant en uns quaderns tot el que veuen al poble, les anades i les tornades de tota la gent, en especial del profe d'informàtica. Quan l'escriptora desapareix, els quaderns seran vitals per trobar-la i per descobrir els secrets del poble.

M'ha agradat molt aquest debut de la Ramona, a qui vaig conèixer pel seu bloc i que fa un temps va decidir desvirtualitzar-se. La història és bona i està ben escrita. Té misteri, secrets i suspens. Espero que aquesta novel·la sigui la primera de moltes. Endavant!

També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

La Ramona, o Jomateixa per aquests verals, pot estar molt contenta de les crítiques que està rebent pel seu debut. Em sembla que ens està agradant a tots els que la llegim, que ja som uns quants. Esperem que això l'animi a seguir escrivint.

Eloy ha dit...

Esperem que s'hi posi ràpidament i ens regali un altre llibre, com a mínim igual de bo que Quaderns...