diumenge, 27 de març de 2016

QuadernsQuaderns és una novel·la de la Ramona Solé, publicada per Llibres del Delicte, amb el número 16 de la col·lecció policíaca. El seu preu és de 15,95 €.

Una escriptora en crisi va a passar una temporada a un petit poble de Lleida. No surt de casa i gairebé no té contacte amb la gent. Només es relaciona amb una família que hi viu a tocar d'ella i, sobretot, amb dues nenes. Aquestes porten un temps apuntant en uns quaderns tot el que veuen al poble, les anades i les tornades de tota la gent, en especial del profe d'informàtica. Quan l'escriptora desapareix, els quaderns seran vitals per trobar-la i per descobrir els secrets del poble.

M'ha agradat molt aquest debut de la Ramona, a qui vaig conèixer pel seu bloc i que fa un temps va decidir desvirtualitzar-se. La història és bona i està ben escrita. Té misteri, secrets i suspens. Espero que aquesta novel·la sigui la primera de moltes. Endavant!

També en parlen a:

2 comentaris:

XeXu ha dit...

La Ramona, o Jomateixa per aquests verals, pot estar molt contenta de les crítiques que està rebent pel seu debut. Em sembla que ens està agradant a tots els que la llegim, que ja som uns quants. Esperem que això l'animi a seguir escrivint.

Eloi G.G. ha dit...

Esperem que s'hi posi ràpidament i ens regali un altre llibre, com a mínim igual de bo que Quaderns...