dijous, 8 de setembre de 2016

El mensaje que llegó en una botella, del Jussi Adler-OlsenEl mensaje que llegó en una botella és una novel·la del Jussi Adler-Olsen. Està publicada per Maeva dins la col·lecció Mistery Plus. El vaig comprar rebaixat en versió Kindle per 3,79 €, tot i que ara val 7,59 €.

Aquest és el tercer cas del Departament Q, amb el comissari Carl Morck i el s seus ajudants Assad i Rose. Els components d'aquesta unitat de casos antics han d'investigar un missatge trobat en una ampolla per la policia d'Escòcia, un missatge enviat des de Dinamarca molts anys enrere. El missatge és una crida d'auxili de dos germans desapareguts, la desaparició dels quals mai va ser denunciada. Els membres de la brigada pensen que aquest fet podria no ser únic, i es van adonant de la gran quantitat de casos semblants que s'han anat produint al llarg dels anys.

Segueixo pensant que són bons llibres els d'aquesta sèrie. Em segueixen agradant. Estan ben escrits, la trama està ben trenada, tenen un molt bon ritme i els personatges estan molt ben dibuixats.

També en parlen a: