diumenge, 12 de febrer del 2017

Massa mares per a un fill, de la Dora Muñoz



Massa mares per a un fill és un llibre de la Dora Muñoz, publicat per Llibres del Delicte amb el núm 19 de la col·lecció. Em va costar 16,50 €.

El Kevin és fill d'una dona que està a la presó. Al llarg de la seva vida passa per un parell de mares d'acollida fins que troba la que serà la seva família definitiva. En aquest moment, la mare del Kevin surt de la presó i tracta de recuperar-lo. Un matí, la troben morta per sobredosi quant tot feia pansar que estava curada de la seva addicció a l'heroïna. L'Aitor, metge de la presó on va estar la mare del Kevin, la Trini, no es creu la versió oficial de la policia i comença a investigar els darrers moments de la dona per tal d'esbrinar què li va passar i tancar velles ferides personals.

M'ha agradat molt el llibre. Ben escrit, amb un llenguatge amb tocs de les Illes, una bona història, uns personatges creïbles i propers, una investigació versemblant. Una nova gran troballa de Llibres del Delicte, com gairebé tots els llibres publicats.

També en parlen a:

6 comentaris:

EN CLAU DE NEGRE ha dit...

Em va agradar molt la mirada de l'autora vers un tema interessant i alhora no gaire abordat a la novel.la negra.

Eloy ha dit...

Tot el que té a veure amb presons és un tema poc tocat. Si a més a més, és sobre una dona i el seu fill, serveis socials,... menys encara. El llibre està molt ben escrit. Un encert...

Dora ha dit...

Moltes gràcies!!

Eloy ha dit...

De res, Dora ;)

Unknown ha dit...

Sembla interessant! I com diuen els companys, el tema de les presons no està gaire tractat a la literatura. A veure si tinc algun moment per llegir-me'l.

Eloy ha dit...

Crec que t'agradarà. Benvinguda!!!