diumenge, 19 de febrer del 2017

Vientos de Cuaresma, del Leonardo Padura



Vientos de Cuaresma és una novel·la del Leonardo Padura, publicada per Tusquets dins les col·leccions Andanzas o Maxi. La vaig comprar d'oferta pel Kindle per 3,32 €. Ara està a 6,64 €.

El Mario Conde és un policia de L'Havana. Ha d'investigar l'assassinat d'una professora d'un institut de Secundària, on ell havia estudiat durant la seva adolescència. La investigació el porta a recordar el seu passat i el dels seus amics, quant tot era encara possible. Alhora, coneix una dona de la que s'enamorarà i amb la que es replantejarà el seu futur. I Cuba, molta Cuba.

Segona novel·la de la sèrie de Mario Conde, després de Pasado perfecto. Va ser portada al cinema amb el nom de Vientos de La Habana. El ritme és molt tranquil, però la novel·la està ben escrita i agrada. Seguirem amb la sèrie. La propera serà Máscaras. Les quatre novel·les que formen la tetralogia de les estacions han estat portades a la televisió.

També en parlen a:


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai he llegit res de Padura i això que és un autor al que li tenc moltes ganes. Per quin títol me recomanaries començar? Gràcies :)

Eloy ha dit...

Hola Caterina, sempre que puc i val la pena intento començar pel principi de la sèrie. Pasado perfecto ens presenta al Mario Conde, protagonista de 8 novel·les. Si has vist la peli Vientos de la Habana, la segona novel·la Vientos de cuaresma la pots llegir abans i tampoc passa res. Les següents encara no les he llegit.
La meva dona s'ha llegit 7 i està encantada amb el Padura...