dissabte, 28 d’abril del 2018

Anna Grimm: Memòria mortal, de la Montse Sanjuan



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Febrer 2018
DATA COMPRA
Març 2018
FORMAT
Paper
PREU
18 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
284
ISBN
978-84-9975-944-9

Memòria mortal és el tercer llibre de la sèrie protagonitzada per la sergent dels Mossos Anna Grimm. Els seus primers dos llibres van ser La sergent Anna Grimm i El misteri del bressol buit.

La sergent i el seu equip s'enfronten a l'assassinat de 4 persones, aparentment sense cap motiu, ja que no semblava que tinguessin enemics, no van ser robats, un misteri,... A més a més, el Pau, un dels mossos, parla amb l'Anna per tal que l'ajudi a resoldre un antic cas, amb més de 25 anys d'antiguitat, un cas que el toca de molt a prop. Durant el llibre, aniran avançant les dues investigacions seguint un clàssic procediment policial, amb sospitosos, interrogatoris, aparició d'algunes pistes, noves investigacions,... A més a més, el llibre té retorns al passat, durant la Guerra Civil i la Postguerra. Aquests petits flaixos ens donaran més informació sobre alguns dels protagonistes de la història.

El llibre és el que més m'ha agradat de la sèrie, almenys de moment. L'he trobat molt madur. Les dues trames m'han atrapat. El protagonisme de l'Anna, ara més propera, és molt clar. Els membres del seu equip l'ajuden a avançar i, a part del Pau, no tenen molta força, tot i que prenen una mica més d'importància i la seva parella i família gairebé no existeixen. Un molt bon llibre. A esperar el proper...

També en parlen a:

4 comentaris:

kweilan ha dit...

Moltes gràcies, Eloy!!!

Eloy ha dit...

De res, Montse. Enhorabona!

Sergi ha dit...

Tinc la impressió que la Kweilan evoluciona molt ràpidament i que ha sabut anar polint els defectes de la seva primera obra. Aquest està al caure, ja el tinc en rampa de sortida, però m'alegra saber que va a millor, com destaques.

Eloy ha dit...

Si, Xexu, molt d'acord, des del primer fins ara hi ha una evolució molt positiva...