dimarts, 5 de juny del 2018

El hombre del lago, de l'Arnaldur Indridason



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
2013 (ed. Digital)
DATA COMPRA
Abril 2017
FORMAT
Kindle
PREU
1,89 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
352
ISBN
978-84-9006-637-9

El hombre del lago és el sisè llibre (quart publicat en castellà) de la sèrie de l'Erlendur Sveinsson. En aquest llibre, el policia islandès i el seu equip han d'investigar la trobada del cadàver d'un home lligat a un aparell de radiotransmissió antic de procedència soviètica. Hi ha poques pistes, però l'Erlendur busca en els arxius de desapareguts de molts anys enrere i troba que hi ha un home, venedor de maquinària agrícola, desaparegut en aquelles dates, que podria ser el cadàver trobat. Per tal de seguir el fil, haurà de parlar amb la gent que es va relacionar amb els desapareguts i amb responsables de la intel·ligència islandesa i nord-americana de l'època.

És una de les millors novel·les de la sèrie que he llegit fins ara. Com sempre hi ha aquesta barreja entre present i passat, aquest ritme lent, aquests personatges (sobretot el protagonista) molt ben definits, relacions que es van consolidant. Seguirem amb la sèrie...

També en parlen a:



1 comentari:

Sergi ha dit...

El que parlàvem, penso que com més llegeixes aquest autor, més t'agrada, independentment del llibre. Jo vull que me'ls tradueixin al catalaaaaaaà!