dilluns, 16 de juliol del 2018

La violencia justa, de l'Andreu Martín



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Gener 2016
DATA COMPRA
Gener 2016
FORMAT
Paper
PREU
12 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
447
ISBN
978-84-9056-603-9

El llibre està protagonitzat per l'Alexis, ex mosso d'esquadra i actual cap de seguretat d'una important empresa, i la Teresa, cuinera, traumatitzada i amb un únic objectiu a la vida, la venjança. Al llarg del llibre, els dos protagonistes es van alternant la narració de la història i ens van explicant les seves impressions i desitjos. La Teresa farà tot el possible per conèixer l'Alexis per tal que l'ajudi en la seva venjança, mentre l'Alexis investiga una trama de prostitució infantil.

L'Andreu és un mestre i tot el que fa m'encanta, però és que aquesta novel·la l'he trobada genial, amb dos protagonistes turmentats i molt ben definits, dels millors que he vist darrerament. Cadascú dels dos té les seves fòbies i les seves fílies i tracta d'aconseguir el que vol. Una novel·la plena d'acció, dura, amb petits tocs d'humor, com per exemple el particular vocabulari que inventa la Teresa. Imprescindible.

També en parlen a:




5 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Una obra mestra del mestre. Em va encantar, més del que normalment m'agraden les noveles de l'Andreu. Un luxe de personatges.

EN CLAU DE NEGRE ha dit...

M’ho vaig passar genial teresejant!

Eloy ha dit...

Del millor que he llegit de l'Andreu.
Em va agradar molt hondejar amb la Teresa i teresejar, és clar...

Sergi ha dit...

Coincideixo amb tu. Aquest llibre brilla amb llum pròpia, a mi també em va encantar. Sòlid, ben escrit, tot en general excel·leix.

Eloy ha dit...

Molt d'acord, Xexu. :)
Encara que amb el mestre és difícil equivocar-se. o sigui que ho tenia fàcil...