divendres, 19 d’octubre del 2018

Societat negra, de l'Andreu Martín



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Gener 2013
DATA COMPRA
Juliol 2013
FORMAT
Paper
PREU
4,95 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
295
ISBN
978-84-826-4592-6

Societat negra és una novel·la de l'Andreu Martín sobre les màfies xineses. El cap d'una dona apareix sobre un cotxe. El cos està en un altre lloc. Tot sembla responsabilitat dels llatins, però no és així. Basat en fets reals, tal com explica l'autor, és un llibre possible sobre alguna cosa que no es veu, o no es vol reconèixer, però hi és a la nostra societat.

El llibre, com gairebé tot el que llegeixo del mestre, em va encantar. Estil àgil, trama interessant, ben escrit. Un encert. Va guanyar el V Premi Crims de Tinta el 2013.

Si voleu saber més sobre el llibre, mireu el booktrailer de l'autor:



També en parlen a:
 

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Molt bon llibre, cosa que no és cap novetat. I com dius, el mestre ens presenta una ciutat que no veiem, però segur que hi és.

Ja patia per tu, que feia dies que no treies el cap...

Eloy ha dit...

Ei Xexu, porto un estiu molt dolent, amb ingressos a l'hospital. M'han descobert una estranya malatia, una miopatia com a conseqüència de la lluita del meu sistema immunitari contra un medicament. Ara estic en tractament i m'estic recuperant, tot i que la cosa va una mica lenta. He llegit molt més que habitualment, però no tenia ganes d'escriure. Ara que ja començo a sortir del túnel, intento posar-me al dia amb ressenyes, però no sé si podré...

Sergi ha dit...

Ostres Eloi, lamento molt llegir això que expliques, des d'aquí tot el meu suport. M'alegra saber que ja vas sortint del pou i que podràs controlar-ho. Saps, d'alguna manera em semblava que devies estar llegint més que mai i que no donaves abast amb les ressenyes, però no em vaig pensar que fos per aquest motiu. L'altre dia comentava al meu blog que aquí als blogs hi ha gent que llegeix una passada, i quan dic això tu ets sempre dels que em ve al cap. Espero que, malgrat la vida et posi dificultats, les puguis superar totes i no perdis mai el gust per la lectura. I si no pots fer ressenyes, o no totes, això tant és, però llegeix. Això sí, a mi m'encantaria que ens seguissis explicant què llegeixes, encara que no sigui de manera molt detallada. Ànims company!

Eloy ha dit...

Moltes gràcies pel suport, Xexu ;)