dilluns, 28 de gener de 2019

Cócteles, coctelería y bartenders. Fundamentos



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
DDAA
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
2018
DATA COMPRA
Desembre 2018
FORMAT
Paper
PREU
55 €
GÈNERE
Restauració
PÀGINES
328
ISBN
978-84-09-05125-0

La Bullipedia és un megaprojecte (35 volums) del Ferran Adrià i d'altres que consisteix a crear un recull del saber que hi ha al món de la restauració, per tal que es pugui fer servir d'ara en endavant a la Universitat, alhora que serveixi d'ajuda, consulta i com a curiositat per als professionals i els afeccionats. Aquest és el primer dels quatre llibres que tractaran sobre el món dels còctels. D'altres aspectes seran els vins, els productes elaborats, altres begudes,...

Un llibre car, molt ben editat, amb unes fotos precioses i textos interessants. Penso que pot ser útil pels professionals i que a tothom que agrada el món dels còctels el pot trobar útil.