diumenge, 29 de setembre del 2019

Fills de la Setena Onada, del Salvador Macip



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Octubre 2018
DATA COMPRA
Març 2019
FORMAT
Paper
PREU
15 €
GÈNERE
Ciència ficció, juvenil
PÀGINES
286
ISBN
9788417515010

Aquest és el primer llibre de la saga protagonitzada pel Wil i l'Abi, dos adolescents que viuen tranquils en un petit poble de l'Oest mitjà dels Estats Units en un proper futur. Una sèrie de fets, que comencen a esdevenir quan arriben uns estranys homes, fan que el Wilbur comenci a pensar que no és tan normal com ell creia.

Interessant llibre de ciència ficció molt apte pel públic juvenil i per amants del gènere. La part juvenil és més forta que la part científica, tot i que aquesta està ben explicada alhora que no es fa feixuga. El fet de crear, d'intentar ser deus, tractat al llarg del temps, és un tema recurrent que en Macip ha resolt prou bé. M'ha agradat molt. Està ben escrit, els protagonistes estan ben dibuixats i es van fent grans al llarg de la novel·la. Té una segona part, Tots els símbols de la por, que properament comentaré, ja que ja l'he llegida.

També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Com que ja has llegit la segona part no t'espatllaré res si et dic que tota la part juvenil de la primera part, que per mi era una mica pesada, desapareix en el segon llibre. La ciència ficció hi té més pes, que és el que busquem els lectors adults, entenc. La segona part va deixar millor sabor de boca que la primera.

Eloy ha dit...

Totalment d'acord Xexu, tot i que la part juvenil no em va molestar gens. M'ha agradat més la segona part.