dissabte, 25 de gener del 2020

Pista negra, de l'Antonio Manzini



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
Antonio Manzini (trad. Teresa Clavel)
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
2015
DATA COMPRA
Octubre 2019
FORMAT
Paper
PREU
17 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
250
ISBN
978-84-16237-03-6

Pista negra és el primer llibre de la sèrie protagonitzada pel sub cap Rocco Schiavone. A la propera BCNegra, vindrà l'autor a presentar el sisè llibre d'aquest irreverent policia.

Al llibre, el policia i el seu equip han d'investigar la mort d'un home, aixafat a una pista d'esquí per una de les màquines que compacten la neu. La investigació va fluint, amb tot de secundaris que de moment aporten poc, però que sembla que seran importants en els següents llibres (i en la sèrie de TV que es va fer i que em sembla ja estava prevista).

El llibre m'ha semblat entretingut, amb un personatge fantàstic, ple de cares diferents, amb ombres i llums, amb una moral molt particular, corrupte quan ho ha de ser i amb qui ho ha de ser, alhora que defensor dels desfavorits. M'ha agradat prou per tenir ganes de llegir el següent de la sèrie, La costilla de Adán.

Aquest ha sigut el primer llibre que hem llegit al Club de Lectura A quemarropa (ens ajuntem davant l'antiga SomNegra, a la vinoteca A Peregrina). La propera lectura serà Oro Negro, de Dominique Manotti. Un èxit, 9 persones... Més la propera vegada?


Una mica d'informació sobre l'autor i el protagonista de la sèrie en una entrevista en dues parts que li van fer a l'Argentina:



I un trailer de la primera temporada de la sèrie de TV:






2 comentaris:

EN CLAU DE NEGRE ha dit...

El vaig llegir fa temps i el vaig trobar entretingut i prou.

Eloy ha dit...

Això mateix, Raquel. Però es prou entretingut per tenir ganes de continuar la sèrie. L?escriptor ja ho tenia mig plantejat així...