diumenge, 23 d’agost del 2020

A propòsit de no res. Autobiografia, del Woody Allen

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

A propòsit de no res

AUTOR

Woody Allen (trad. Helena Lamuela)

EDITORIAL

Alianza

ANY EDICIÓ

2020

DATA COMPRA

Juliol 2020

FORMAT

Paper

PREU

19,50 €

GÈNERE

Memòries, autobiografia

PÀGINES

424

ISBN

978-84-13-62030-5


El llibre és una autobiografia del Woody Allen, on l'autor ens parla de la seva vida, la seva infantesa, família, estudis, primeres feines,... Alhora també ens fa un recorregut al llarg de la seva producció cinematogràfica i de les dones que ha estimat. Part especialment llarga és la seva relació amb la Mia Farrow, amb la que va tenir una dura lluita durant molts anys (de fet, crec que encara dura).

Imprescindible per fans del cineasta de Nova York i per amants del cinema. Està ben escrita, és divertida i et dona informació (coneguda i no tant). Serveix per conèixer més el Woody Allen (des del seu punt de vista, és clar).

Per cert, no acabo d'entendre la política d'Alianza d'oferir la mateixa obra en castellà i català amb gairebé dos mesos de diferència. Si tens els drets en les dues llengües, per què no publicar alhora? Suposo que a Catalunya, hi haurà qui l'ha llegit en castellà per no haver-se d'esperar la sortida posterior en català, o potser ni se sabia que havia de sortir en català. Qui ho sap!

També en parlen a: