diumenge, 11 d’octubre del 2020

El blues del detectiu immortal, de l'Andreu Martín

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

El blues del detectiu immortal

AUTOR

Andreu Martín

EDITORIAL

Edebé

ANY EDICIÓ

Setembre 2006

DATA COMPRA

Gener 2019

FORMAT

Paper

PREU

Re-Read 2 €

GÈNERE

Negre

PÀGINES

270

ISBN

9788423681686


Primera novel·la de la sèrie Assassinats en clau de jazz. Un grup de nois comencen a tocar pel carrer. Una dona els veu i els contracta per tal que toquin al seu bar. Alhora que van creixent com a músics, l'Òscar ajuda la misteriosa dona a investigar un seguit de desaparicions.

Interessant proposta del mestre, ara una novel·la a cavall entre els gèneres negre i tardo-juvenil, amb incomptables referències al Vázquez Montalbán i al Pepe Carvalho i el seu món, com per exemple, tots els capítols juguen amb noms de novel·les del famós detectiu. I no són només les úniques. Alhora, la música juga un paper fonamental durant tota la novel·la. Com a afegit, el llibre incorpora un cd del Dani Nel·lo, amb la banda sonora de la novel·la, tot i que jo no el tinc perquè la vaig adquirir de segona mà. Un altre front obert, tot descobrint l'obra inacabable de l'Andreu Martín.

Per cert, no suporto quan busques un llibre a la pàgina de l'editorial que el va publicar i no hi és. Desaparegut? Fora de catàleg? Inexistent? Sense exemplars? Destruït? És impresentable... Per tant, no faig cap tipus d'enllaç a l'editorial.

També en parlen a:


2 comentaris:

Sergi ha dit...

Homeeee! Que n'acabo de llegir un del mestre, i ja m'estàs fent dentetes amb un altre? Que mala persona. Suposo que seguiré amb els llibres per adults de l'autor, em sembla que me'n falta algun, però vaig força al dia. Aquests més juvenils... doncs ja veurem.

Eloy ha dit...

jejeje, ja saps que tot el que trobo del mestre, juvenil o adult, el llegeixo ;)