diumenge, 20 de desembre del 2020

100 coses que cal saber dels virus, del Daniel Closa Autet

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

100 coses que cal saber dels virus

AUTOR

Daniel Closa Autet

EDITORIAL

Cossetània (De cent en cent, 61)

ANY EDICIÓ

Octubre 2020

DATA COMPRA

Novembre 2020

FORMAT

Paper

PREU

14,70 €

GÈNERE

Divulgació

PÀGINES

214

ISBN

978-84-9034-976-2


Aquest llibre de la col·lecció de cent en cent ens parla dels virus, què són, com són, com funcionen, quins tipus hi ha, precaucions que hem de tenir,... Evidentment, també ens parla del famós coronavirus Covid19, però també del VIH i altres virus comuns i d'altres més estranys. Tot un seguit d'informacions bàsiques i d'altres més complicades sobre aquest apassionant món.

El llibre està ben escrit i és de lectura fàcil, apte per persones que no tinguin uns grans coneixements sobre el tema. Ja conec a l'autor d'altres llibres, i del seu bloc Centpeus, i no m'ha sorprès, és un bon divulgador. El tema però, es pot arribar a fer pesat si no vas llegint altre llibre alhora. Com que ja ho faig habitualment, llegir-ne dos, tres o més llibres al mateix temps, així no se m'ha fet feixuc. Interessant llibre de divulgació, adequat per gent curiosa, preocupada per la punyetera pandèmia o per fans de la ciència.

També en parlen a:




2 comentaris:

Sergi ha dit...

Sí, un bon llibre de divulgació, com tots els d'en Closa, amb un nivell molt assequible al principi a l'abast de tots els públics. Ideal per aprendre una mica sobre el gran enemic invisible!

Eloy ha dit...

Xexu, aquesta col·lecció m'agrada molt. I si, a més a més, és el Closa l'autor, encara més. Gran tasca divulgativa. Una bona manera de fer arribar la ciència a tothom.