dimarts, 18 de maig del 2021

Bisturí, de la Ramona Solé

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

Bisturí

AUTOR

Ramona Solé

EDITORIAL

Llibres del Delicte

ANY EDICIÓ

Març 2021

DATA COMPRA

Març 2021

FORMAT

Paper

PREU

17,50 €

GÈNERE

Negre

PÀGINES

312

ISBN

9788412271843


Un professor desperta amb les mans amputades. Els mossos de Lleida no entenen el que ha passat. Quan arriba la notícia d'un nou cas d'amputació, ara a Tarragona, es posen a buscar connexions amb possibles casos anteriors. Les investigacions els portaran a descobrir horribles fets del passat...

El darrer llibre de la Ramona, molt policial, m'ha agradat molt. Tot i que la investigació és important, la part emocional dels personatges té molt més pes i la trobo molt millor. A més a més, el llibre té una dosi de mala llet considerable, sobretot al principi. Malgrat els anteriors llibres d'ella (QuadernsInstint de supervivència) ja m'havien agradat, aquest l'he trobat millor, molt ben fet, més madur. La Ramona segueix creixent com a escriptora. Enhorabona. Una altra bona aposta de Llibres del Delicte.

També en parlen a:


3 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi em va agradar més la part d'inverstigació policial, ves per on. Però estic d'acord amb tu amb el creixement de l'autora, ha polit alguns tics narratius i va a millor.

Eloy ha dit...

Suposo que com que he llegit tants llibres amb investigacions policials, m'interessa més la part humana. Però vaig gaudir amb la investigació també;)

jomateixa ha dit...

Moltes gràcies Eloy!! <3