dimecres, 21 de setembre del 2022

En el fondo de mis ojos, de Mari Carmen Sinti

 

FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

En el fondo de mis ojos

AUTOR

Mari Carmen Sinti

EDITORIAL

Vencejo (Garras Negras)

ANY EDICIÓ

Setembre 2022

DATA COMPRA

Setembre 2022

FORMAT

Paper

PREU

18 €

GÈNERE

Negre

PÀGINES

236

ISBN

9788412460476

En aquesta segona novel·la (la primera va ser Sudor frío) de la Mari Carmen Sinti, l'autora ens presenta tot just una nena que mentre creix sent uns impulsos vers la mort que en primer moment no sap com explicar, després experimenta buscant retrobar-los, tot practicant l'assaig i l'error, fins a convertir-se en una experta. És en aquest moment, que s'adonarà que la solució era molt senzilla...

Novel·la escrita en primera persona amb capítols curts, molt intensos, que una vegada comences a llegir, no pots parar. L'autora fa por, molta por. En algun moment del llibre, m'ha aconseguit fer venir basques, cosa gens fàcil. És un llibre dur, molt ben fet, que no ha de deixar a ningú indiferent. Per cert, si algú aconsegueix empatitzar amb la protagonista, té un greu problema (el nom del problema que el posin els experts...).

Vam assistir a la presentació del llibre a la llibreria Alibri (tornaré a la llibreria) divendres de la setmana passada i he de dir que si alguna vegada he de presentar un llibre, m'agradaria molt que la presentació fos a càrrec de la Paz Velasco (una fantàstica presentació).



També en parlen a: