divendres, 2 de desembre del 2022

Juramento negro

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

Juramento negro

AUTOR

Diversos autors

EDITORIAL

Tierra Trivium

ANY EDICIÓ

Setembre 2021

DATA COMPRA

Gener 2022

FORMAT

Paper

PREU

21 €

GÈNERE

Negre, relats

PÀGINES

344

ISBN

9788412368604


El llibre és un conjunt de relats d'autors argentins i espanyols. El Grup Juramento és un grup d'escriptors argentins que es reunien abans de la pandèmia en una cafeteria de Buenos Aires. I d'aquestes reunions va sorgir la idea del llibre. A més a més, es va sumar el José Luis Muñoz, que va ajuntar un altre grup d'autors espanyols.

Així, d'allà tenim Guillermo Orsi, Gustavo Abrevaya, Miguel Gaya, Óscar Tabernise, Eduardo Goldman, Daniel Sorín, José María Gatti, Luis Gusmán, Juan Sasturain i Raúl Argemí. I de la banda espanyola, Fernando Ugeda, Carlos Manzano, Andreu Martín, Paco Gómez Escribano, Lluna Vicens, Mariano Sánchez Soler, Susana Hernández, Jerónimo García Tomás, Sebastià Bennasar i José Luis Muñoz.

Com a tota antologia, hi ha relats de tots tipus, relats que m'han interessat i d'altres que no tant, alguns m'han agradat, mentre altres no gens,... El món del relat és complicat. Si us agraden els relats, aquí en teniu molts. Estic segur que la vostra opinió serà diferent a la meva.

També en parlen a: