diumenge, 11 de novembre del 2007

La bruixa de Portobello



Fascinant llibre de Paulo Coelho sobre la història d'una noia que a poc a poc va descobrint els seus poders. Mitjançant la transcripció d'entrevistes a les persones que van conèixer a l'Athena, o la Sherine, o potser era l'Hàgia Sofia, es va veient l'evolució de la protagonista des que era una jove amb un nen petit fins que es converteix en una persona madura, estimada i molt seguida per altra gent.
Al llarg del llibre l'Athena passa de ser alumna a mestra. Passa de tenir una protectora a tenir una deixeble.
Al principi sembla un llibre lent, però va esdevenint una apassionant història que vols llegir i llegir fins acabar-la.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure, jo tinc un problema amb Coelho jajaja. Només he llegit un llibre seu "A orillas del río piedra me senté y lloré". Yo no sóc una persona religiosa ni creient ni res de tot això, i el llibre em va parèixer tan espiritual que em va costar llegir-lo perquè, per les meves creences, la meitat del que deia a mi no em feia ni fred ni calor. Ja és que tenia poques pàgines sinó potser no l'hagués acabat. Però em sembla que tu, Eloy, per el teu post, ets un gran seguidor de Coelho, un autor de gran èxit. Així que m'agradaria saber si és que em vaig equivocar de llibre i potser hauria de provar amb un altre o bé tot són per l'estil, perquè aleshores ja no ho torno a intentar... Clar que tampoc m'han d'agradar per força tots els llibres del món! jejeje
Salutacions!!! ;)

Eloy ha dit...

Doncs aquest és el priner llibre de Coelho que em llegeixo. I m'ha agradat molt. Si que és una mica espiritual, però es carrega bastant el fanatisme religiós, la qual cosa ja va bé amb les meves poques creences ;)
No sé si això t'ajuda o no. I com has dit, no ens han d'agradar tots els llibres del món. Jo no puc amb el Quijote, i l'he intentat unes quantes vegades. Només vaig poder amb una versió per nens ;)

Carme Rosanas ha dit...

Doncs jo he llegit uns quants llibres de Coelho. Vaig llegir l'Alquimista i em va agradar molt. És un llibre simbòlic, iniciàtic, poètic. Vaig insistir amb Coelho unes quants vegades i la veritat és que me'ls llegeixo bé, però m'han ant cansant de mica en mica. Ara ja fa temps que no el llegeixo, però me n'has fet venir ganes. Ho tornaré a intentar. A mi "A orillas del rio Piedra me senté i lloré" no em va agradar massa. Provarem amb la bruixa, a veure què tal.

Carme Rosanas ha dit...

Ah! I jo no puc amb l'Ulisses, que sembla que és la merabella de les meravelles literàries... i no! no puc!

Anònim ha dit...

Hi ha llibres que per molt clàssics que siguin... "Fausto" diuen que també és molt mal de llegir.
Fa uns mesos vaig estar a punt d'apuntar-me a un club literari. No ho vaig fer per el preu (molt car) i perquè molts llibres ja els havia llegit. El pitjor va ser quan vaig veure al llistat un dels pocs llibres que no m'he pogut acabar mai: "Lolita" :S Un altre llibre considerat un clàssic del segle XX i jo no vaig poder passar de la pàgina cinquanta...

Eloy ha dit...

La propera enquesta la faré sobre aquests clàssics que no s'acaben de llegir mai.

Jesús M. Tibau ha dit...

A mi ara em costa una mica, Coelho. Em va agradar molt la primera lectura de L'alquimista, i després vaig repetir, però després, la resta que he llegit, no m'han acabat de fer el pes.

Eloy ha dit...

Cadascú té els seus favorits i els que no pot.