dissabte, 31 de desembre del 2011

Cinema de desembre 2011


Aquestes són les pel·lícules vistes al desembre:



- In time. Pel·lícula futurista que comença amb una idea genial sobre el temps, el futur i la mort, però que es va difuminant una mica al llarg del metratge. Una llàstima. Timberlake molt soso. Amanda Seyfried, correcta. El millor, Cillian Murphy, en el seu paper de guardià del temps. De totes maneres, la millor peli del mes.


- Misión imposible: Protocolo fantasma. Què es pot dir de la quarta peli de la sèrie? Està feta per tal que el Cruise pugui lluir-se, sobretot quan imita l'Spiderman. La pel·lícula no està malament, acció per totes bandes, una trama sense errors greus i uns protagonistes i enemics correctes. Es deixa veure.

- Noche de fin de año. Comèdia romàntica sobre la darrera nit de l'any. Previsible. Si no tens res millor a fer, endavant, però no és gran cosa. El millor, el repartiment, sobretot una Michelle Pfeiffer molt madura en un paper en el que sembla que s'ho va passar bé.

- El cambiazo. Dos amics, Jason Bateman i Ryan Reynolds, desitgen la vida que porta l'altre i es veuen recompensats. El canvi els permetrà arribar a conèixer millor a l'amic, però sobretot a ells mateixos. Malgrat això, en el fons, tots dos volen tornar a la vida que portaven abans del canvi. És divertida i a estones pots riure força, encara que és una pel·lícula que ja s'ha vist moltes vegades.

2 comentaris:

jomateixa ha dit...

Son pelis que he decidit que "ja veuré", tot i que, com dius tu... es deixen veure, ja em semblava que no hi havia massa de nou per descobrir en elles.
Espero que el 2012 et porti a veure molt bones pelis i que les puguis seguir compartint aquí amb tots.
Bon Any!!

Eloy ha dit...

Tan de bo el cinema del proper any sigui millor que el d'aquest.
Si no és així, sempre em queda refugiar-me en les sèries de TV, que és on estan ara mateix els bons guions. Bon any a tu també, jomateixa.