dijous, 1 d’agost del 2013

Cinema de juliol de 2013



Un invierno en la playa. Drama i comèdia romàntica sobre escriptors i relacions. Bon repartiment i guió correcte.


La mejor oferta. Un col·leccionista, subhastador i taxador d'obres d'art coneix una misteriosa jove que l'encarrega la taxació de la seva col·lecció. Després de conèixer la noia, la seva vida trontollarà. Film sobre l'amor entre persones estranyes. Bona pel·lícula amb un Geoffrey Rush genial com sempre. La millor peli del mes en un mes correcte per ser estiu.


The east. Thriller ecologista sobre una exagent del FBI, que ara treballa en una empresa de seguretat amb grans clients, que s'infiltra en una organització que defensa l'ecologia fent actes terroristes cada vegada més arriscats i mediàtics.


Ahora me ves. Quatre joves mags que es busquen la vida com poden són captats per algú que vol justícia. La pel·lícula està força bé, sobretot en la seva primera meitat, fins el segon cop. Després perd una mica de força i acaba amb un final poc treballat. Bon repartiment.


Llévame a la luna. Comèdia romàntica francesa. Una noia que s'ha de casar pertany a una família sobre la que sembla haver-hi una maledicció, el primer casament mai és el bo. Llavors, ella decideix buscar algú per casar-s'hi i divorciar-se ràpidament i així trampejar la mala sort. Però no tot serà bufar i fer ampolles.